مجله اختصاصی من در فلیپ برد

سلامی بعد از هفت ماه و تبریک سال نو به همه خوانندگان وبلاگ و دوستان عزیزم. یادم نمیاد تو این چند سالی که این وبلاگ سرپا بوده بین دو تا پستش هفت ماه فاصله افتاده باشه ولی خب بدون شک دورانی که در این هفت ماه سپری کردم در این امر بدون تأثیر نبوده. هفت ماهی که آسون نگذشت ولی زود گذشت و البته که حالا حالا ها ادامه داره … نمی‌دونم چطور ممکنه روزها سخت بگذره ولی زود بگذره ولی خب اصولا این اتفاقی هست که برای همه پسرها در سربازی میوفته. بگذریم.
تو این مدت درسته که مطلبی برای وبلاگ ننوشتم ولی همیشه سعی کردم از اخبار فناوری دور نباشم و اطلاعاتم رو به روز نگه دارم. تقریبا مثل روال قبل از سربازی اخبار رو هر روز دنبال کردم. یکی از شوک‌آورترین و نمی‌دونم چه اصطلاحی میشه براش بکار برد شاید بشه گفت تلخ‌ترین اخباری که چند وقت پیش در دنیای وب منتشر شد خبر تعطیلی گوگل ریدر در اول جولای ۲۰۱۳ بود. مطمئنم که در ۴-۵ سال گذشته از هیچ سرویس آنلاینی به اندازه گوگل ریدر استفاده نکردم و هیچ ایده‌ای ندارم که بعد از گوگل ریدر دیگه چطوری میشه اون حجم از مطلب و اخباری که تا الان دنبال می‌کردم رو دنبال کنم. به هر حال همونطور که با حذف امکان اشتراک گذاری مطالب در گوگل ریدر کنار اومدیم حالا باید با تعطیلی دائم‌ش هم کنار بیایم و طبیعتا دنبال جایگزین باشیم. اپلیکیشن Reeder که روی iOS و OSX کلاینت گوگل ریدرم بود دیروز اعلام کرد که بعد از تعطیلی گوگل ریدر سرویس پولی Feedbin رو جایگزین اون خواهد کرد. که خب طبیعتا سرویس‌های پولی در ایران برای ما قابل استفاده نیست. همچنین اپلیکیشن Feedly تو هفته‌های اخیر با رشد دور از انتظار دانلود و استفاده مواجه شد و شاید بتونه جایگزینی برای گوگل ریدر باشه.
اما چیزی که بیشتر از همه توجه من رو جلب کرد امکان ایجاد مجله اختصاصی در نسخه ۲ اپیکیشن فلیپ برد بود و باعث شد که دیشب بعد از خوندن این مطلب یک پزشک سریعا دست بکار بشم و یه مجله در فلیپ برد ایجاد کنم. راستش تا به حال به لطف اپلیکیشن Reeder همه نیازم در خوندن مطالب و اخبار برطرف میشد و زیاد مشتری فلیپ برد نبودم اما بعد از اون اخبار بد از طرف گوگل و احساس نیاز برای پیدا کردن جایگزین، دیدم که فلیپ برد و مجله اختصاصی شاید اولین چیزی باشه که بتونه من رو بعد از گوگل ریدر به سمت خودش جذب کنه.
متأسفانه مجله‌های ایجاد شده در فلیپ برد لینک عمومی برای مشاهده در همه سیستم عامل‌ها ندارن و فقط از طریق جستجو و مشترک شدن در خود فلیپ برد قابل دنبال کردن هست. به این ترتیب برای دیدن مجله من در فلیپ برد در کادر جستجو عبارت “papiyoon” رو وارد کنید

برای مشترک شدن لازمه که آیکن کتاب رو در سمت راست اسم مجله تپ کنید. تو این مجله از بردهایی که در فلیپ برد مشترک هستم مثل یک سری از سایت‌های خبری فناوری و چندین فتوبلاگ و همچنین تایم لاین توییترم به اشتراک خواهم گذاشت. نحوه ایجاد و به اشتراک گذاری مطالب در مجله در وبلاگ یک پزشک به خوبی توضیح داده شده که توصیه می‌کنم مطالعه کنید.

با توجه به اینکه امکان به اشتراک گذاری مطالب در اپلیکیشن خارج از محیط اپ و در وب هم فراهم شده امیدوارم استقبال از این مجله‌ها به قدری بشه که فلیپ برد تصمیم بگیره این مجله‌ها رو با اختصاص دادن یک لینک ثابت در وب هم منتشر کنه

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.